Connecta je ONE STOP SHOP za blagovne znamke: Kreiranje, celostno upravljanje blagovnih znamk in svetovanje pri zaščiti blagovne znamke. Od imena, do oblikovanja logotipa, celostne grafične podobe, komunikacijske in trženjske strategije, izvedbe vseh elementov komunikacije do priprave na registracijo znamke.

V oglaševalski agenciji Connecta že trideset let z ljubeznijo kreiramo nove blagovne znamke, poskrbimo za celostno podobo, logotip, CGP, komunikacijsko strategijo in izvedbo akcij tržne komunikacije, spletne strani, PR dogodke, »last minute« oglase … vse, da znamke postanejo prepoznavne, karizmatične in dobičkonosne.

Upravljanje blagovnih znamk celovito zaokrožuje tudi svetovanje pri zaščiti in registraciji blagovnih znamk in varovanje vaše intelektualne lastnine na nacionalni in mednarodni ravni. Sodelujemo z vrhunskimi strokovnjaki s področja intelektualne lastnine, zato smo »ONE STOP SHOP« za blagovne znamke. Zdaj vaši znamki resnično nudimo celovito storitev od A do Ž. Največ, kar se da storiti za prepoznavnost ter učinkovit nastop vaše znamke na trgu. »Vse na enem mestu« pomeni poleg večje učinkovitosti tudi bistveno nižje stroške.

Zato smo v kriznih časih najboljši naslov za povečanje vrednosti vaše znamke!

Connecta je bila od leta 2012 do konca leta 2022 vpisana v Register zastopnikov za modele in znamke pri uradu za intelektualno lastnino RS pod reg. št. 239, z novim letom pa smo zaradi optimizacije poslovnih procesov na področju zaščite znamk moči združili z vodilnim podjetjem s tega področja, podjetjem Item.

zascita-znamke-mini-vodic

Prelistajte Mini vodič za registracijo blagovne znamke >> ter nas pokličite na 01 234 00 64 ali nam pišite: znamke@connecta.si

Vas zanima več:

Poklikajte po galeriji naših znamk: http://www.connecta.si/reference/branding

Preberite več o registraciji blagovne znamke >>

Preberite več o vrednosti blagovne znamke >>

Skrivnost karizmatične blagovne znamke >>