Oglaševalska agencija Connecta na slovenskem trgu ustvarja od leta 1993, kot manjša, fleksibilna, kreativna in polno usposobljena agencija, ki v tesnem sodelovanju z naročnikom uspešno pomaga osvajati poslovne cilje.

Komunikacijska agencija polnega servisa. /full service advertisting agency/ Med leti 2012 in 2022 tudi registriran zastopnik za blagovne znamke in modele, ki pod eno streho ponuja strateške kreativne rešitve vse do vrhunske izvedbe in dejasnkih rezultatov.

Connecta je »one stop shop« za znamke.

Popoln agencijski servis od komunikacijske strategije, kreative, vsebine, oblike do končne izvedbe vseh komunikacijskih sredstev, celovitih spletnih rešitev, komunikacije v družbenih omrežjih, PR servisa, organizacije dogodkov, oblikovanja, tiskovin, multimedijske produkcije, zakupa oglasnega prostora do celovite skrbi za blagovne znamke. Celovitost komunikacije zagotavlja sinergične učinke ter ekonomsko najučinkovitejšo pot do tržnih ciljev.

Kje smo najboljši?

Celovit razvoj in upravljanje blagovnih znamk

Primer: Kreirali smo ime, tržno strategijo in akcijo tržnega komuniciranja ter celostno podobo športne trgovine Forma F+ Jureta Koširja, organizirali PR dogodek ob otvoritvi ter objave v medijih. Mini tržna raziskava je pokazala, da je Formo F+ zaradi uspešnega lansiranja že po samo treh mesecih prepoznalo kar 20% anketiranih.

Znamka Enigmarium®, ki smo jo zasnovali v Connecti, je postala vodilna znamka s področja igrificiranih doživetij z več kot deset franšiznimi poslovalnicami in več kot 30 različnimi produkti. Igrificirani turistični doživljajski produkti znamke Enigmarium so prejeli več mednarodnih nagrad, njihove igrificirane rešitve pa so se uvrstile na prestižno lestvico najboljših sob pobega na svetu.

Znamka Axe Throwing Europe®, prav tako zasnovana v Connecti®, je prejela mnoga priznanja (Conventa best event award 2019, Winner of the audience), se povzpela na vrh najbolj priljubljanih zabavnih doživetij na portalu Trip Advisor, ter se preoblikovala v franšizo.

Tudi znamko Varna Starost® smo zasnovali v Connecti, postavili in uredniško smo skrbeli za portal – tudi po prodaji podjetja novim lastnikom.

Ne gre le za kreiranje novih znamk in produktov, temveč kompletno podjetniško podporo, vse od ideje do prodaje …

Vrhunsko oblikovanje

Primer: Za oblikovanje letnega poročila za družbo Medvešek Pušnik smo leta 2006 dobili priznanje “Najboljše letno poročilo” časopisa Finance. Posebej smo ponosni, da so nam ga podelili v kategoriji posebni dosežki, kar pomeni, da se v njem kljub omejenim sredstvom odraža izjemno delo – kar pomeni, da znamo v Connecti kljub manjšim proračunom producirati odlične izdelke.

Kreativne rešitve

Primer: za kampanjo Berlitz smo zasnovali in izvedli tako, da so porabili minimalno denarja za oglaševanje na televiziji, saj je TV spot le v 7 sekundah vse: Berlitz – najhitrejša pot do znanja tujega jezika.

Organizacija dogodkov – Izvirni poslovni in športni dogodki

Primer: Na željo naročnika smo ob otvoritvi trgovskega centra Qlandija v Kranju priredili veličasten ognjemet. Ker se center nahaja v varovanem območju mednarodnega letališča, v koridorju pristajanja letal, kjer je strogo prepovedano vsakršno ogrožanje varnosti zračnega prometa, smo idejo lahko uresničili le tako, da smo preusmerili letalski promet. Vse se da, če se hoče.

Soorganiziramo tudi 8 urni dobrodelni tek FORMAraton v ljubljanskem Tivoliju – in udeleženci pravijo, da je to najbolj simpatičen dobrodelen tek.

Spletne strani

Spletne strani oblikujemo in postavljamo na osnovi analize in premišljenje strategije, komunikacijo pa celovito povezujemo tako z drubenimi omrežji, kot klasičnimi mediji, PR akcijami na eni in dvosmerno komunikacijo z uporabniki na drugi strani.

Zakaj Connecta?

Ker smo kreativni, iznajdljivi in učinkoviti. Nudimo polni agencijski servis od komunikacijske strategije do končne izvedbe vseh komunikacijskih sredstev, PR, organizacije dogodkov. Da naše rešitve delujejo, potrjuje sodelovanje z naročniki na dolgi rok. Vsak dan se trudimo dosegati najvišja merila etike in estetike. Vsak dan se naučimo nekaj novega. Mislimo izven okvirjev. Iščemo nove, izvirne in drugačne rešitve.

Komuniciramo integrirano in sinergično – v skupen nastop povezujemo klasične medije, oglaševanje pod črto, spletne strani, odnose z javnostmi, komunikacijo v družbenih omrežjih in organizacijo dogodkov, kar našim naročnikom zagotavlja učinkovito osvajanje tržnih ciljev.

In … ker vse kar delamo, delamo s srcem.

We connect. We create. We communicate. We care.

ENGLISH

Connecta is a » one-stop shop« – full-service advertising agency – with 30 years of experience and endless creativity.

A perfect agent service providing everything, from communication strategies, creative work, and content, to the finalization of all means of communication, integral web solutions, communication in social networks, PR, organization of events, design, printed materials, multimedia production, leasing of ad space for best »last minute« prices, and maintenance of trademarks.

Full communication guarantees synergy and is economically the most efficient way to reach your marketing goals. In other words, maximize your success with minimum funds.
WE CONNECT. WE CREATE. WE COMMUNICATE. WE CARE.