igrifikacijaPrav ponosni smo, da se v agenciji Connecta lahko pohvalimo tudi s sodelovanjem pri povsem novi turistični panogi, saj v tesnem sodelovanju z ekipo Escape Room Enigmarium® skupaj kujemo zgodbe, oblikujemo zaščitne znake ter kreiramo doživetja.

Zadnja projekta, na katera smo ponosni sta:

1) ESCAPE CASTLE SVETVINČENAT®  ali PRVI POBEG Z GRADU! 

V zabavni pustolovščini v prečudovitem kaštelu Morosini Grimani v idiličnem Svetvinčenatu se lahko podate na unikatno in izvirno pustolovščino, ki združuje elemente “escape room” igre in “lova za zakladom”  – a najlepše je, da se zgodba dogaja v resničnem gradu in da se uganke zlivajo z resničnimi legendami in zgodovinskimi dejstvi, kar zagotavlja resnično “immersive” doživetje!  Ponosni smo, da smo sodelovali pri tem  inovativne pionirskem projekt prve igrifikacije gradu (gamification), ki je oživil grad, zidove ter legende ter popestril ponudbo celotne Opčine Svetvinčenat. 

Igro lahko odigrate v dvorcu Grimani v Svetvinčentu od 27.7 dalje vsak dan med 10.00 in 21.00 uro, več inforamacij na recepciji +385 (0) 52 384 318 ali E-mailu: info@grimanicastle.com

 2)  Igrifikacija Muzeja – “Pobeg v bivak”

SLOVENSKI PLANINSKI MUZEJ v Mojstrani predstavlja inovativno novost na področju igrifikacije – igrivo pot doživetij z imenom »Pobeg v bivak«, ki smo jo pionirsko zasnovali in realizirali delovma tudi v naši agenciji v sodelovanju z Enigmarium® escape room. Tu gre za klasičen “escape room”, kjer nad igro bdijo moderatorji in ponastavljajo sobo, temveč za inovativen način prehajanja skozi igro, ki smo ga razvili posebej za projekt. Do bivaka se je namreč treba šele prebiti skozi štiri preizkušnje, ki so povezane s planinskimi veščinami, ki pridejo prav v gorah.

Obisk muzeja še nikoli ni bil tako zabaven! http://www.planinskimuzej.si/

Julij 2016