Oglaševalska agencija Connecta in Escape Room Enigmarium®, blagovna znamka, ki smo jo pomagali zgraditi ter daleč najbolj priljubljen escape room v širši regiji, predstavljata nov korak v organizaciji poslovnih dogodkov:  Igrifikacija dogodkov!

Igrifikacija poslovnih dogodkov je nov trend, ki ga prvi predstavljamo pri nas. Skupaj z naročnikom – Simobilom, smo realizirali prvo igrificirano srečanje z novinarji in s tem odprli povsem novo poglavje, saj se zavedamo se vse bolj vročega pomena »igrifikacije« ter »storytellinga« v turizmu, kot tudi pri organizaciji poslovnih dogodkov – kjer si obiskovalci ne želijo več samo vloge pasivnega opazovalca, temveč aktivnejših, individualnejših doživetij – ob katerih se bodo, seveda, predvsem čimbolj zabavali, ter se jih še dolgo spominjali. Tistega, kar doživiš na lastni koži, se namreč še dolgo spominjaš, o tem pa tudi poveš prijateljem ter postaneš ambasador blagovne znamke.

Prednost Escape Room Enigmariuma® je prav v tem, da nenehno inoviramo in razvijamo povsem sveže in izvirne koncepte. Prava mera težavnosti, skrivnostnosti ter različnih ugank in nalog, da vsak član pride na svoj račun, ter seveda presenečenja, namigi in do konca dovršena dramaturgija je tista, ki povzroči »hevreka« moment in razlikuje sobe znamke Enigmarium od vseh drugih. Zato se igralci radi vračajo, Escape Room Enigmarium® pa ostaja vodilni na tem področju. Za inovativnost v turizmu pa je naš projekt, Escape Igloo®, prvi igrificiran iglu na svetu, prejel tudi prestižno nagrado Snovalec 2015.

Ponujamo unikatne rešitve za igrifikacijo poslovnih dogodkov. Najamete nas lahko za razvoj in izvedbo vašega unikatnega dogodka, pri vas ali pri nas . Na podlagi vaših izhodišč lahko skupaj pripravimo idejno zasnovo in zgodbo, mi pa vam v naslednji fazi razdelamo in predstavimo podroben scenarij igre ter konkretne predloge za realizacijo.
Vas zanima več? Pokličite nas. 01 234 00 60