V oglaševalski agenciji Connecta imamo dolgoletne izkušnje z organizacijo in izvedbo različnih dogodkov, pisanih na kožo ciljem in željam naročnika. Prirejamo unikatne, izvirne in nepozabne dogodke, kamor spada organizacija otvoritev, tiskovnih konferenc, športnih prireditev, poslovnih srečanj, team buildingov  ….  poskrbimo za vse, od načrtovanja do izvedbe,  od vabil do tiskovnih konferenc in follow up-a … 

ORGANIZACIJA POSLOVNIH DOGODKOV

Ustvarjanje izjemnih doživetij in nagovarjanje čustev na dogodkih je najboljša pot za prepričevanje, saj obiskovalce naredi dovzetne za naša sporočila.

Dogodek moramo ustvarjati kot edinstveno umetnino s sporočilno vrednostjo, ob tem, da se seveda zavedamo dejatva, da MORA biti dogodek uspešen ter koristen za naročnika.

Zato ustvarjamo izjemna doživetja!

In zakaj agencija?

Agencija bo znala pripraviti tako analizo primernosti dogodka, študijo izvedljivosti, brief dogodka kot finančni nazor in varnostni načrt prireditve, upoštevala rezervni sklad .. Agencija bo znala v dramaturgijo ter v zgodbo vključiti ključne elemente, emocije in arhetipe.

Z agencijo pa tudi prihranite: agencija zaračuna za vodenje samo nekaj odstotkov, vi pa boste bistveno prihranili pri cenah, kajti agencija ima dobre povezave. Prihranili boste čas vas in vaših sodelavcev in se izognili skrbem pri pripravi in organizaciji.

Zavedamo se, da je vsak dogodek enkraten in neponovljiv. Zato je poleg izvirne in kreativne ideje ključna tudi odlična organizacija, vrhunska oprema, najboljši soustvarjalci, nekaj sreče, veliko iznajdljivosti  in 100% predanost.

Zato je naš moto:  NIČ NI NEMOGOČE!

Primer: Ob otvoritvi trgovskega centra Qlandija v Kranju si je naročnik kot vrhunec dogodka  zaželel veličasten ognjemet, pravimali pirotehnični musical, ples raket, usklajen z glasbo.

Težava: Nov trgovski center je na varovanem območju mednarodnega letališča, v koridorju pristajanja letal, kjer je seveda prepovedano vsakršno ogrožanje varnosti zračnega prometa

Rešitev: preusmeritev letalskega prometa

Zadovoljstvo naročnika in obiskovalcev: neprecenljivo

PRAVKAR IZVEDENO:  Podjetnik leta, Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije ter revije Podjetnik

organizacija_dogodkov_podjetnik_leta

REFERENCE – Tukaj >>

Korporativni dogodek za LIDL Slovenija

corporate event lidl

Launch PORSCHE Macan

poslovni-dogodki-porsche-macan

Srečanje Microsoftovih partnerjev, 6. september 2011

microsoft dogodek

Forma F+  / Jure KoširFormaraton, celodnevni rekreacijsko športni dogodek v Ljubljanskem Tivoliju, koncept in organizacija organizacija dogodkov
Toyota Center – off road preizkusi terenskih vozil- karavana vozil po Sloveniji
Berlitz- počastitev 130 letnice jezikovne šole, Ljubljanski grad  
 Qlandia – otvoritev novega trgovskega centra in organizacija stalnega programa v centru Kranj
Optika Clarus –otvoritev novih poslovnih prostorov optike v BTC, Diagnostični center Clarus – otvoritev medicinskega centra v ljubljanskem BTC
Yucca boats – Izola boat show, predstavitev novih modelov
Forma F+ Otvoritev športne trgovine na Šmartinski v Ljubljani
Rossignol in Forma F+ Tiskovna konferenca Jureta Koširja in Teda Ligetya
PEUGEOT / Merkur – Organizacija in izvedba nagradne igre v Merkurjevem nakupovalnem centru 

 

Vas zanima več? Pokličite 01 234 00 60 ali pišite info@connecta.si