Povezujemo medije z oglaševalci. Spremljamo akcijske cene, last minute ponudbe, možnosti stand by oglaševanja, praktično vseh slovenskih medijev. Smo specialisti. Zakaj bi torej plačevali redne cene oglasnega prostora? Posredujte nam podatke in zahtevajte ponudbo. Pišite nam za več informacij >> 

Vas zanima, koliko ZARES stane slovenski oglasni prostor?

Ja, oglaševanje stane. Medijski analitiki znajo tudi precizno izračunati, koliko je posamezen oglasni prostor vreden. Seveda, če imajo ažurne in točne (preverjene) podatke. Ostali (nestrokovnjaki), ki odločamo o razporeditvah reklamnih budgetov, uporabljamo različne metode: primerjavo cen, primerjavo dosega, občutek, kaj je dobro in kaj ne, in v zadnjem času morda najpogosteje – odstotek popusta od polne cene. Special price. Stand by. Last minute.

V Connecti že dvajset let uspešno razvijamo in tržimo “last minute” sistem zakupa oglasnih prostorov, s katerim so zadovoljni tako mediji, kot naši naročniki.  Ščitimo interese medijev, pomagamo zapolniti proste strani in druge kapacitete, naročnikom na drugi strani iščemo priložnosti za ugodnejše oglaševanje. Niti ponudb niti povpraševanja nikoli ne objavljamo javno.

Naš sistem predstavlja priložnost:

Za medije, da pred zaključkom redakcij odprodajo neprodane oglasne prostore. Problem neprodanega prostora se rešuje hitro, potrjevanje je učinkovito, tehnična priprava brezhibna.

Za oglaševalce, da za isti oglasni prostor plačajo manj. Torej lahko z istim budgetom objavijo več oglasov (od konkurence). Na enem mestu zbrane ponudbe različnih medijev.

Želite ponudbo?

Pišite nam za več informacij >>

Več pa si preberite tule:  http://www.connecta.si/nova/last-minute-oglasi-nateg-ali-trend