Naj povabimo še tukaj, kot soorganizatorji dogodka:

VABILO

Vabimo vas na FORMAraton, dobrodelni 8 – urni tek športne trgovine FORMA F+, v ljubljanskem Tivoliju to soboto, 18. aprila 2009 od 10.00 do 18.00 ure.

Teklo se bo osem ur, mnogi bodo tekli neprekinjeno, drugi s prekinitvami, tretji samo krog ali dva – v podporo organizaciji Rdeči noski, kateri gre del prijavnine.


Do zdaj se je prijavilo že 420 udeležencev, število se iz ure v uro povečuje. Teče se lahko posamično ali v skupini do osem tekačev. Na listi prijavljenih je že mnogo znanih imen –   tako športnikov kot tudi medijskih osebnosti –  sprašujemo se tudi, ali bo kdo “pretekel” tudi več  kot 100 km, saj so udeležbo potrdili mnogi renomirani tekači.

DNEVNI RED:

Štartamo v Tivoliju, na starem kotalkališču ob 10.00 uri, ob 18.00 se teče zadnji krog.
Prireditev bosta vodila Pečo in Špela Močnik z Radia Hit, obiskal nas bo klovn zdravnik iz Rdečih Noskov, poleg DJ-a bodo otroški animatorji skrbeli, da se bodo tudi naši otroci zabavali ob športnih igrah, kreativnih delavnicah, poslikavi obrazov … Na ogled in preizkus bo nova tekaška in druga športna oprema.

Ob 19.30 uri se dogajanje nadaljuje pred trgovino FORMA F+, na Šmartinski 53 v Ljubljani,
kjer bomo otvorili  dodatne prostore – nov tekaški “corner” z najboljšo opremo najuglednješih znamk
in podelili nagrade tistim, ki bodo pretekli največ krogov (posameznik M / Ž in ekipno), nagradili najbolj domiselno ime skupine in podelili  vrednostni bon za društvo Rdeči noski!

Lahko se še prijavite tudi na dan prireditve na prizorišču, število štartnih številk je omejeno.