PRAVNI POUK  in POGOJI UPORABE CONNECTINE SPLETNE STRANI

Uporabnik spletne strani (v nadaljevanju: uporabnik) www.connecta.si, se šteje za obveščenega s temi pogoji uporabe v trenutku, ko začne aktivno dostopati do podatkov na spletni strani.

Vsebine na spletni strani so avtorsko zaščitene.

Za vsako uporabo podatkov izven njihovega osnovnega namena, je potrebno pridobiti predhodno dovoljenje nosilca lastninske ali avtorske pravice. Namen izhaja iz splošno uveljavljenih načel, pravil in običajev uporabe svetovnega spleta ter informacijske tehnologije.

Za vsebine, ki jih na spletni strani objavljajo obiskovalci, ponudnik storitev in skrbnik ne odgovarjata. Za neprimerne, žaljive ali kaznive vsebine nosi pravne posledice avtor, ki je objavil vsebino. Skrbnik spletne strani si pridrži pravico umakniti vsebine, ki so po njegovem mnenju neprimerne oziroma pozvati pristojne institucije k ukrepanju.

Skrbnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

Uporabnik soglaša z uporabo osebnih podatkov za namene oglaševanja ali raziskav v trenutku, ko svoje podatke posreduje. Za odjavo od vsebin ali za prekinitev uporabe osebnih podatkov mora uporabnik s pisnim sporočilom od skrbnika zahtevati prekinitev aktivnosti (opt-out).

Za vse podatke posredovanje po elektronski poti skrbnik zagotavlja spoštovanje zasebnosti in informacijske varnosti, v obsegu ter na način kot je običajno za primerljive dejavnosti.

Za varovanje posebej občutljivih podatkov mora poskrbeti pošiljatelj. Skrbnik prevzame odgovornost za posredovane podatke zgolj takrat, ko so posredovani na ustrezen način.

Hramba podatkov se izvaja v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.

Connectina spletna stran lahko vsebuje nadbesedilne povezave na druge spletne strani, ki so povsem neodvisne od te spletne strani, zato nikakor ne jamči za točnost, popolnost ali verodostojnost informacij, vsebovanih v vsakršnih takšnih povezavah, do katerih dostopate na lastno odgovornost.

Podjetje Connecta izrecno zavrača vsakršno odgovornost za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno, posledično ali drugo škodo, ki je nastala kot posledica ali, ki je kakorkoli povezana z vašim dostopanjem do ali uporabe spletne strani www.connecta.si, med drugim  tudi za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo kot posledica delovanja računalniških virusov ali vašega zanašanja na informacije, pridobljene preko Connectine spletne strani.

Pogoji uporabe spletnih strani se lahko spremenijo kadarkoli, ko se za to pojavi poslovna potreba, zato vam svetujemo, da  pogoje uporabe preberete vsakič, ko obiščete to spletno stran.

S posredovanjem kakršnihkoli komentarjev na www.connecta.si  se strinjate, da si Connecta pridržuje pravico prejeta mnenja in komentarje po lastni presoji spremeniti, objaviti ali sploh ne objaviti.

Z dostopanjem in uporabo spletne strani www.connecta.si ste obvezani upoštevati tu navedene pogoje brez pridržkov ali omejitev. Vsak vaš dostop do Connectine spletne strani je predmet spoštovanja teh pogojev in vseh veljavnih zakonov.

Z uporabo strani ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji uporabe in da se z njimi strinjate.

AVTORJI SPLETNE STRANI

Copyright ©:  Design, oblikovanje in izdelava spletne strani, optimizacija, oglaševanje: © Connecta reklamna agencija d.o.o..

SPLETNI PIŠKOTKI

Spletna stran www.connecta.si za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Če želite spremeniti nastavitve piškotkov lahko kliknite na [ndp-cookie-panel].

V primeru, da ste potrdili uporabo spletnih piškotov na spletni strani www.connecta.si bodo v vaš brskalnik naloženi sledeči piškoti s strani www.connecta.si:

– ndp-check, shranjena informacija o dovolitvi piškotov

Ta piškotek bo shranjen tudi v primeru, če se odločite, da piškotkov ne dovolite in ste označili možnost shranjevanja nastavitev.

WordPress content management system nastavi naslednje piškotke:

– wordpress_test_cookie, testni piškot za preverjanje delovanja

V primeru, če na strani pustite kak komentar se vaš elektronski naslov, ime in spletna stran, ki jih vnesete v obrazec shranijo, da vam jih naslednjič ni treba vpisovati:

– wordpress_email
– wordpress_name
– wordpress_website

Druge spletne strani, ki nastavljajo piškotke:

– Google Analytics, ustvari štiri piškotke v katere shrani unikatno identifikacijsko številko

– Facebook, v primeru, če ste prijavljeni na Facebook

– YouTube, v primeru, če predvajate kakšno video vsebino, ki je vključena na spletno stran