Podjetnik leta 2013 je …. Dušan Olaj!

V sredo zvečer smo bili v oglaševalski agenciji Connecti zelo ponosni, da smo lahko kot soorganizatorji prireditve zelo pripomogli k uspešni, nepozabni in izjemno atraktivni podelitvi  priznanja Podjetnik leta 2013, ki ga podeljuje Obrtno podjetniška zbornica Slovenije in revija Podjetnik. Magični in dih jemajoči odrski performance je v nagovoru pohvalil celo gospod magister Stanko Stepišnik, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Rdeča nit dogodka je bil slogan prireditve: “Drznite si!”

Tudi trije nominiranci, ki smo jih predstavili s kratkimi video predstavitvami, so si na svoji poslovni poti nedvomno drznili in zato tudi uspeli. Strokovna komisija je nominirance izbirala med podjetniki, podjetnicami ali podjetniškimi skupinami, ki s svojo inovativnostjo, ambicioznostjo in podjetniškim čutom pomikajo meje mogočega in pomenijo presežek v slovenskem podjetništvu. Prvi izmed njih je bil gospod Boštjan Gaberc iz podjetja Mikrografija, drugi gospod Tone Stanovnik iz podjetja Špica International in tretji nominiranec za nagrado Podjetnik leta gospod Dušan Olaj iz podjetja Duol.

Za vse tri pa bi lahko rekli, da imajo še nekaj skupnega:  izbrali so si lastno pot:

»My Way«

Fantastična interpretacija istoimenske skladbe v izvedbi Rajske ptice skupine Serpentes,  je požela navdušen aplavz.

Prepričani smo, da bodo vsi trije nominiranci pri svojem delu uspešni tudi v prihodnje, a naziv Podjetnik je prejel je eden:   Gospoda Dušana Olaja sta za zmagovalca razglasila podpredsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije in predsednik njenega upravnega odbora gospod Branko Meh ter gospod magister Stanko Stepišnik, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo.  Lanskoletni zmagovalec, podjetnik leta 2012, gospod Albert Erman iz podjetja Magneti Ljubljana, pa je zmagovalcu predal skulpturo.

Vsem nominirancem in zmagovalcu iskreno čestitamo, naročniku organizacije dogodka, Obrtno podjetniški zbornici Slovenije pa se izvajalci: oglaševalska agencija Connecta ter Eventico, zahvaljujemo za zaupanje in drznost – le tako smo lahko pripravili dogodek, ki presega okvire običajnega in prav zato ostaja nepozaben.

Foto: Marjan Krebelj, za OZS

Vas zanima več? Pokličite 01 234 00 60 ali pišite info@connecta.si