22 Jul 2016

Igrifikacija v turizmu – igrifikacija muzejev in gradov

(re) Kreativno, Branding, Design, Oblikovanje, Organizacija dogodkov, Reference Comments Off

igrifikacijaPrav ponosni smo, da se v agenciji Connecta lahko pohvalimo tudi s sodelovanjem pri povsem novi turistični panogi, saj v tesnem sodelovanju z ekipo Escape Room Enigmarium® skupaj kujemo zgodbe, oblikujemo zaščitne znake ter kreiramo doživetja.

Zadnja projekta, na katera smo ponosni sta:

1) ESCAPE CASTLE SVETVINČENAT®  ali PRVI POBEG Z GRADU! 

V zabavni pustolovščini v prečudovitem kaštelu Morosini Grimani v idiličnem Svetvinčenatu se lahko podate na unikatno in izvirno pustolovščino, ki združuje elemente “escape room” igre in “lova za zakladom”  – a najlepše je, da se zgodba dogaja v resničnem gradu in da se uganke zlivajo z resničnimi legendami in zgodovinskimi dejstvi, kar zagotavlja resnično “immersive” doživetje!  Ponosni smo, da smo sodelovali pri tem  inovativne pionirskem projekt prve igrifikacije gradu (gamification), ki je oživil grad, zidove ter legende ter popestril ponudbo celotne Opčine Svetvinčenat. 

Igro lahko odigrate v dvorcu Grimani v Svetvinčentu od 27.7 dalje vsak dan med 10.00 in 21.00 uro, več inforamacij na recepciji +385 (0) 52 384 318 ali E-mailu: info@grimanicastle.com

 2)  Igrifikacija Muzeja – “Pobeg v bivak”

SLOVENSKI PLANINSKI MUZEJ v Mojstrani predstavlja inovativno novost na področju igrifikacije – igrivo pot doživetij z imenom »Pobeg v bivak«, ki smo jo pionirsko zasnovali in realizirali delovma tudi v naši agenciji v sodelovanju z Enigmarium® escape room. Tu gre za klasičen “escape room”, kjer nad igro bdijo moderatorji in ponastavljajo sobo, temveč za inovativen način prehajanja skozi igro, ki smo ga razvili posebej za projekt. Do bivaka se je namreč treba šele prebiti skozi štiri preizkušnje, ki so povezane s planinskimi veščinami, ki pridejo prav v gorah.

Obisk muzeja še nikoli ni bil tako zabaven! http://www.planinskimuzej.si/

30 Dec 2015

Igrifikacija dogodkov

(re) Kreativno, Connecta, Organizacija dogodkov, Reference Comments Off

Oglaševalska agencija Connecta in Escape Room Enigmarium®, blagovna znamka, ki smo jo pomagali zgraditi ter daleč najbolj priljubljen escape room v širši regiji, predstavljata nov korak v organizaciji poslovnih dogodkov:  Igrifikacija dogodkov!

Igrifikacija poslovnih dogodkov je nov trend, ki ga prvi predstavljamo pri nas. Skupaj z naročnikom – Simobilom, smo realizirali prvo igrificirano srečanje z novinarji in s tem odprli povsem novo poglavje, saj se zavedamo se vse bolj vročega pomena »igrifikacije« ter »storytellinga« v turizmu, kot tudi pri organizaciji poslovnih dogodkov – kjer si obiskovalci ne želijo več samo vloge pasivnega opazovalca, temveč aktivnejših, individualnejših doživetij – ob katerih se bodo, seveda, predvsem čimbolj zabavali, ter se jih še dolgo spominjali. Tistega, kar doživiš na lastni koži, se namreč še dolgo spominjaš, o tem pa tudi poveš prijateljem ter postaneš ambasador blagovne znamke.

Prednost Escape Room Enigmariuma® je prav v tem, da nenehno inoviramo in razvijamo povsem sveže in izvirne koncepte. Prava mera težavnosti, skrivnostnosti ter različnih ugank in nalog, da vsak član pride na svoj račun, ter seveda presenečenja, namigi in do konca dovršena dramaturgija je tista, ki povzroči »hevreka« moment in razlikuje sobe znamke Enigmarium od vseh drugih. Zato se igralci radi vračajo, Escape Room Enigmarium® pa ostaja vodilni na tem področju. Za inovativnost v turizmu pa je naš projekt, Escape Igloo®, prvi igrificiran iglu na svetu, prejel tudi prestižno nagrado Snovalec 2015.

Ponujamo unikatne rešitve za igrifikacijo poslovnih dogodkov. Najamete nas lahko za razvoj in izvedbo vašega unikatnega dogodka, pri vas ali pri nas . Na podlagi vaših izhodišč lahko skupaj pripravimo idejno zasnovo in zgodbo, mi pa vam v naslednji fazi razdelamo in predstavimo podroben scenarij igre ter konkretne predloge za realizacijo.
Vas zanima več? Pokličite nas. 01 234 00 60

 

29 Dec 2015

Srečno 2016!

(re) Kreativno, Connecta, Oglaševalska agencija, Pozor, sveže! Comments Off

Kreativno 2016!

V oglaševalski agenciji CONNECTA vam v letu 2016 vam želimo sreče, zdravja, miru, uspehov, poguma pri uresničevanju najbolj kreativnih zamisli in veliko zabave – ter – ostanimo “connected”!

vaša CONNECTA: Nataša, Peter, Dragan, Jasmina, Gregor, PeterR

WE CONNECT. WE CREATE. WE COMMUNICATE. WE CARE.

24 Jun 2015

Nagrada Snovalec 2015 za Escape Igloo®

(re) Kreativno, Branding, Oglaševanje, Organizacija dogodkov, Reference Comments Off

V agenciji Connecta smo veseli, da je Snovalec leta 2015 ENIGMARIUM® ESCAPE IGLOO®! 

Ekipi Escape Room Enigmarium® seveda iz srca čestitamo, veselimo pa se skupaj z njimi, kajti tesno smo sodelovali pri razvoju blagovne znamke, njeni zaščiti  ter celoviti komunikacijski podpori projektu.Woohoo, bravo!

24 Dec 2014

Odlično 2015!

Pozor, sveže!, Reference Comments Off

Oglaševalska agencija

24 Sep 2014

Prvi escape room Enigmarium v Ljubljani!

Connecta, Oglaševanje, Pozor, sveže! Comments Off

Prvi escape room Enigmarium v Ljubljani je vroča tursitična atrakcije, ki je obnorela svet.  Ekipa Connecte je to poletje s polno paro in velikim zadovoljstvom sodelovala pri projektu  inštituta Proactivita in pomagal tako pri kreativni zasnovi samega projekta, kot izvedbi komunikacijske strategije. V projektu smo  sinergično združili vse znanje, ki smo ga vsa ta leta pilili: kreativnost, dizajn, odnosi z javnostmi, organiziranje eventov, digitalna komunikacija, spletne strani, mediji, zaščita blagovne znamke, oglaševanje, entertaiment …

Veseli nas, da smo sosoustvarili tako zanimiv projekt, še posebej pa smo veseli pozitivnega feedbacka, ko vidimo navdušene igralce, ko se jim uspe prebiti iz sobe! Če vas zanima več: www.escape-room.si

 

08 Aug 2014

Kako se izogniti virusom na računalniku?

Oglaševalska agencija Comments Off

Ker smo v zadnjem času opazili precej povečano količino težav z virusi na na računalnikih, prilagamo kratke slikovne napotke, kako se težavi lahko izognete.

Navodila so napisana v PDF formatu, preberete pa jih lahko tule >>POZOR: Virus in kako se ga ubraniti? 

 

07 May 2014

Blagovne znamke – jih znamo ceniti?

Connecta Comments Off

V Connecti cenimo blagovne znamke. Ne le to: kreiramo jih, upravljamo in skrbimo zanje.
We connect, we create, we communicate and – we care!

Naših pet minut v Oddaji Točka preloma “Blagovne znamke – jih znamo ceniti?” na RTV Slovenija 2,  6. maja 2014. Kliknite na sliko >>

tocka preloma

18 Apr 2014

Poslovni dogodki – korporativni event LIDL

(re) Kreativno, Connecta, Organizacija dogodkov, Reference Comments Off

Korporativni poslovni dogodek podjetja Lidl, ki je sredi aprila potekal na Ljubljanskem gradu  je zaznamovalo pet elementov uspeha.

corporate event lidlMultimedijski performans je udejanjal idejo prireditve – pet elementov uspeha: strast, radovednost, sodelovanje, pogum in najpomembnejši element: vsak posameznik posebej. Magične likinje so z edinstveno sinergijo ter zlitjem kostumov, maske, ognja, plesa, akrobacij, opere, glasbe in filma v večdimenzionalni jezik, našim gostom pričarale celovito senzorično ter nepozabno doživetje.

Foto: Klemen Razinger

08 Apr 2014

Oglasna akcija Raiffeisen Banka

(re) Kreativno, Audio, video, multimedija, Oglaševanje, Pozor, sveže!, Reference Comments Off

Za naročnika Raiffeisen Banka smo pripravili celovito oglaševalsko akcijo, ki je potekala na televiziji, v tiskanih ter elektronskih medijih.